Tunnelmallinen avantosauna ja palju

10.10.2023-30.4.2024

Talven tunnelmallisin ilta saunalautalla

Laineille.fi -talvisauna on harvinaisuus – saunalautta, jolla pääset nauttimaan huikeasta talvitunnelmasta ja lempeistä löylyistä myös talvella. Lautta pysyy laiturissa vuokra-ajan tarjoillen upeat järvimaisemat sekä loistopuitteet rentoutumiseen. Lautta sijaitsee aivan omassa rauhassaan, Santalahdessa, kuitenkin vain viiden minuutin matkan päässä Tampereen keskustasta. 

Laineille.fi - talvisauna

Tästä ei olosuhteet parane – puulämmitteinen 10-hengen sauna suurilla ikkunoilla, hulppea terassi suurella paljulla varusteltuna, mitä upeimmat maisemat ja avantomahdollisuus! Näsijärven suurin saunalautta palvelee myös kirpeinä pakkaspäivinä sydäntalvella – kesällä pääsee seilaamaan keskelle järveä.

Avantosauna on mainio paikka viettää yksityisiä juhlia, erilaisia virkistyspäiviä, sekä kokouksia, jotka ovat täysin omaa laatuaan. Varaa sauna oman porukkasi kesken piristämään arkea tai juhlistamaan tärkeää päivää.

Monipuolinen ja mukautuva Näsijärven kuumin saunalautta

Talvisauna sisältää kuuman Saunan sekä paljun, myös sisätilat ovat vapaassa käytössä ja esimerkiksi jääkiekon seuraaminen onnistuu hyvin isolta 65 tuuman näytöltä. Lautalla on käytössä wc sekä lämmin suihku, myös takkaa voidaan lämmittää, jos siltä tuntuu.

Olethan yhteydessä, niin järjestetään teille unohtumaton tilaisuus talvisaunassa!

ERIKOISTARJOUS TALVELLE

Saunalautta käyttöön kolmeksi tunniksi

Sisältäen kuuman saunan sekä paljun

Paikan päällä valmistetut Hodarit ja ruokajuomat (max 20 henkeä)

Pyyhkeet (max 20 henkeä)

750€ (sis. alv)

herkuttele saunalautalla

Voit tuoda lautalle omat ruoat ja juomat, mutta myös à la carte -tason ruokailut onnistuvat järjestää lautalla. Vietä Näsijärvellä siis rennot kekkerit omine juomine ja ruokine tai varaa tarjoilut valmiiksi, ja rentoudu päivästä nauttien. 

Laineille.fi -saunalautta tuottaa kuluttamansa energian lähes täysin omavaraisesti – kyseessä on siis ekologinen valinta tiimipäivään ja juhlaan!